A fost semnat Acordul de Cooperare între Județul Maramureș și Raionul Ungheni din Republica Moldova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat Acordul de Cooperare între Județul Maramureș și Raionul Ungheni din Republica Moldova.

”Pentru a dezvolta și consolida relațiile bilaterale pe care Județul Maramureș le are cu Raionul Ungheni, am semnat, în această săptămână, Acordul de Cooperare dintre regiunile noastre.

Cu raionul Ungheni avem o strânsă colaborare pe diverse domenii, precum cultură, sport, învățământ, iar un exemplu concret este realizarea în comun a proiectului ”Tabăra de excelență în Maramureș – PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni”, care a adus împreună elevi olimpici din cele trei raioane din Republica Moldova și din Maramureș.

Am încredere că acest parteneriat va deschide noi oportunități pentru comunitățile noastre, de a explora și de a beneficia de diversitatea culturală și de resursele reciproce, va consolida relațiile de colaborare dintre Maramureș și Ungheni și, totodată, vom realiza în comun proiecte care să aducă beneficii pentru ambele comunități.

Mulțumesc domnului Ghenadi Mitriuc, președinte Raionul Ungheni, pentru buna colaborare și pentru deschiderea spre consolidarea relațiilor bilaterale dintre Maramureș și Ungheni. Îl asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în realizarea de proiecte și acțiuni cu impact pozitiv pentru comunitățile noastre”, a spus Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole