A fost validată lista candidaților propuși de PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a anunțat duminică seară că Biroul Permanent Național al PNL a validat lista candidaților propuși de organizația județeană pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Biroul Permanent Național al PNL a validat astăzi lista candidaților propuși de PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Venim în fața maramureșenilor cu o echipă puternică, formată din oameni competenți, cu experiență în administrația locală și centrală, dar și la nivelul legislativului.

La Senat, lista este deschisă de Cristian Niculescu Țâgârlaș și continuă cu Ioan Turcsin.

La Camera Deputaților, pe prima poziție se află Călin Bota, urmat de Florin Alexe, și Felician Ciceu.

Cu această echipă liberală în Parlament, Maramureșul va avea sprijinul necesar pentru susținerea și adoptarea unor proiecte de legi care vor ajuta la dezvoltarea județului nostru.

Sunt convins că maramureșenii vor da votul lor în 6 decembrie pentru candidații PNL, deoarece am dovedit și la ultimele alegeri că avem soluții și oameni profesioniști care să le pună în practică”, a spus Ionel Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

    1. CC

      Si ce ar5 insemna politica.???? Sa minti sa furi si sa vezi numai scopuri personale??// Totul e sa fie onesti , corecti si cu constiinta apartenentei la neamul romanesc.

      Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *