A furat bani si aur in valoare de 10.000 de lei, dintr-o locuinta aflata pe strada Turnatorilor din Baia Mare. Hotul a fost retinut de politisti

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar din municipiu, cercetat pentru comiterea unui furt din locuinta.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: “Activitatile specifice pentru identificarea acestuia au fost demarate de politisti dupa ce duminica, 18 august, a fost inregistrata o sesizare prin 112 despre faptul ca o persoana necunoscuta a patruns intr-o locuinta de pe strada Turnatorilor din Baia Mare si a sustras diferite sume de bani si aur. Victima a estimat prejudiciul la valoarea de aproximativ 10.000 de lei.”

Activitatile de cercetare si investigare efectuate de politisti au dus ieri, 19 august, la identificarea baimareanului de 19 ani, banuit de comiterea faptei, si dispunerea fata de acesta a unei masuri preventive. In cursul zilei de azi tanarul va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1