A incalcat legea, acum refuza sa plece din functie. Tupeu nesimtit al viceprimarului Noemi Vida (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tupeu fara margini al viceprimarului Noemi Vida. Dupa ce a bagat mana in borcanul cu miere si i-au trebuit statului roman mai bine de 10 ani ca sa aiba o decizie definitiva a instantei prin care sa o condamne si sub aspectul moral, dar si administrativ, ea fiind obligata sa plece din functie de drept, Noemi Vida refuza aceasta.

Consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas i-a spus ca a pierdut procesul si ca e o problema de moralitate. Evident, in cazul lui Noemi Vida cuvantul moral nu are nicio relevanta. Noemi Vida se tine in continuare de scaun. Ea stie foarte bine ca a pierdut procesul si nu mai are nicio cale de atac.

Incurajata de primarul Catalin Chereches, care a tinut sa-i multumeasca viceprimarului Vida (nu intelegem de ce?) pentru minunata prestatie avuta in calitatea sa de pana acum (probabil pentru ca i-a votat toate nebuniile de proiecte pe care edilul le-a putut inventa vreodata), Noemi Vida s-a prevalat de faptul ca nu a primit o instiintare oficiala.

Noi ii spunem doamnei Vida ca site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie este cat se poate de oficial, iar acolo nu apar dosare inventate, decizii trucate, acolo apar chestiuni reale. A pierdut procesul si in continuare tot ce voteaza in Consiliul Local e lipsit de legalitate.

Cel mai probabil nu-si va da demisia, nu are nici onoare si nici macar intentia de respecta legea. In concluzie, probabil se va ajunge, ca si in alte cazuri, sa se constate pe alta cale oficiala incetarea de drept a mandatului sau.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2