A început evaluarea directorilor din unitățile de învățământ din Maramureș (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În această perioadă are loc evaluarea directorilor de unități de învățămâmt din județul Maramureș.

Evaluarea se face prin diferite proceduri în care sunt implicate inclusiv mai multe categorii din sistem.

”Suntem acum în etapa de evaluare a directorilor prin consultarea personalului didactic, personalului didactic auxiliar, personalului nedidactic, a altor factori dezinteresați. În aceste condiții, inspectorii școlari desemnați pentru a face din subcomisiile de evaluare se deplasează în unitățile de învățământ, unde au aceste întâlniri.

Se poartă discuții evaluative cu privire la activitatea directorilor și a directorilor adjuncți. De asemenea, se completează chestionarul specific prevăzut de metodologie în acest sens, urmând ca apoi domnii directorii sau domnii profesori care au ocupat o funcție de director sau director adjunct în acest an școlar, pe o durată de minimum 90 de zile, își vor depune raportul de evaluare, fișa de evaluare și un cd, dvd cu documentele justiticative privind activitatea desfășurată.

Este apoi prevăzută în calendarul oficial etapa de evaluare propriu-zisă și de acordare a calificativelor, apoi aceste calificative vor fi comunicate persoanelor evaluate. Fiecare va putea să depună o contestație dacă nu va fi de acord cu punctajul sau calificativul ce i s-a acordat și apoi vor fi date rezultatele finale”, a spus Ligia Duruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2