A nins in Maramures la altitudini de peste 1200 de metri

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In cursul serii si al noptii trecute au cazut precipitatii sub forma de ploaie pe arii extinse in judet. In zona montana inalta, la altitudini de peste 1200 de metri a nins.

Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata in 24 de ore a fost de 5l/mp la Targu Lapus. Precipitatii sub forma de ninsoare au cazut pe DN 18, intre km 160 si km 170, in Pasul Prislop. S-a intervenit cu 10 tone de material antiderapant de catre angaajatii sectiei de drumuri nationale pentru indepartarea stratului de zapada si a preveni formarea poleiului.

Cele mai scazute temperaturi au fost inregistrate noaptea trecuta la Cavnic si Ocna Sugatag 1 grad Celsius. La Vf. Iezer s-au inregistrat -5 grade Celsius. Vremea va fi mai astazi in judetul nostru rece decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros.

Pe arii restranse, la munte, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 3 grade. Dimineata, in zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata.

Informatii furnizate de Dan Buca, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *