A nins in Maramures la mijloc de aprilie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

A nins in zona montana inalta, pe creste. Nu au fost probleme pe sectorul de drum national din Pasul Prislop in privinta desfasurarii circulatiei rutiere, unde precipitatiile cazute au fost mixte, ploaie, lapovita ninsoare slaba. Zapada se gaseste doar la Vf. Iezer si masoara 2 cm. Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil, temporar noros in cursul noptii cand izolat au cazut ploi cu caracter de aversa, iar pe crestele montane au cazut precipitatii mixte.

Cantitatea maxima a fost de 1.0 l/mp la Sighetu Marmatiei. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari de pana la 61 km/h (Baia Mare). Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 14 grade la Ocna Sugatag si 16 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei.

Vremea va fi astazi usor mai rece decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Local vor cadea ploi si cu caracter de aversa. In zona montana se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 15 grade, iar cele minime intre 2 si 5 grade.

Vremea va fi apropiata maine de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei cand pe arii restranse, indeosebi in zona montana, vor cadea ploi cu caracter de aversa, iar pe creste precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 14 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 4 grade. Izolat, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de bruma.

Informatii furnizate de Dan Buca, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2