A patra editie a spectacolului „Ajuta pentru a fi ajutat”, in 11 decembrie

prietenii-spitalului-concert-teatrul-dramatic-baia-mareJoi, 11 decembrie, incepand cu ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare se va desfasura a patra editie a spectacolului caritabil „Ajuta pentru a fi ajutat”, organizat de Asociatia „Prietenii Spitalului Dr. Constantin Opris”.

Asociatia isi propune, prin fondurile stranse, achizitionarea unui ecocardiograf necesar Sectiei de Neonatologie(nou-nascuti), pentru depistarea imediata, de la nastere, a malformatiilor congenitale cardiace.

„Intelegand acest lucru si fiind dornici sa dea o mana de ajutor, toti artistii si mesterii populari invitati sa participe, au raspuns DA. Ca si in anii trecuti, evenimentul va prezenta un spectacol extraordinar de iarna, aducand pe scena nume reprezentative: Mike Godoroja & Blue Spirit, Narcisa Suciu cu Gasca de Acasa, Trupa de dansuri Dantausii.

Pe langa prestatia artistilor mentionati, in foaierul  Teatrului Municipal Baia  Mare se va organiza un mini-targ prezentat de mesteri populari din Maramures, unde publicul va putea admira, cumpara sau gusta diverse produse traditionale de Craciun”, a spus Ramona Furtuna, presedintele Asociatiei „Prietenii Spitalului”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1