A plecat dintre noi DOINA RUSU – „doamna Doina” – asa cum o stia toata lumea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nascuta la 13 aprilie 1958, in Botiz – Satu Mare, este absolventa cu Magna cum Laude a Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii din Cluj-Napoca. A lucrat in finantele judetului Maramures, apoi la Directia Comerciala – ICS Alimentara, iar, dupa 1989, a intrat in sectorul privat, asigurand o sursa de existenta pentru peste 2000 de oameni pe care i-a avut in subordine. Ea a fost creierul economic al firmei „Casa Rusu”.

„Doamna Doina” ne-a parasit fulgerator, purtand in suflet durerea pierderii singurului copil, care se afla inmormantat in fundatia Manastirii din Berinta pe care a construit-o.

Dupa 20 de ani, Doina se intoarce la Bogdan, langa care a dorit sa fie si langa care va fi ingropata.

S-a stins cu demnitatea cu care a trait. Boala necrutatoare a secerat-o in exact 40 de zile de la momentul in care a descoperit-o. A fost boala suferintei rememorata in fiecare an la Hramul Manastirii din Berinta.

Pentru cei care doresc sa-si ia ramas bun, sicriul va fi depus marti, la ora 12.00, la capela cimitirului Horea 2. Priveghiul va avea loc marti 28 martie, ora 18.00.

Doina isi va lua la revedere de la cei din Baia Mare, miercuri 29 martie, ora 12.00, in curtea Complexului Restaurant Union, unde va avea loc o slujba. Inmormantarea va fi in aceeasi zi, incepand cu ora 14.00, la cripta Complexului Monahal Berinta.

Pentru cei care nu au mijloc de transport, se va asigura transportul la Berinta.

Dumnezeu sa o aiba in paza Sa!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Pierre Dutron

  Mircea je suis à tes côtés en pensées dans ce grand moment de tristesse que tu traverses, sois fort et courageux car tu es de ceux qui doivent assurer les devoirs d’une charge de dirigeant d’entreprise.
  Courage mon F.’.
  Que le GADLU lui fasse la place qu’elle mérite, donc une belle et grande place à ses côtés…
  te pup… te pup… te pup…

  Reply
 2. Oana

  Dumnezeu să o odihnească în pace! A fost o persoană deosebită, a carei amintire o vom păstra mereu.

  Reply
 3. justitiar

  E cea mai grea despartire! exista speranta reintalnirii! Cine crede in El il are garant, tot pe Cel care prin patimi si Inviere ne face nemuritori din nou!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2