A sfidat din nou instanta. Catalin Chereches a convocat o sedinta la SPAU. A fost sesizata Politia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

catalin-chereches-imperator-maximus-baia-mareCatalin Chereches se joaca din nou cu legea si se foloseste de calitatile de primar ca pe vremea cand era in functie, desi instanta i-a interzis expres lucrul acesta. In cursul zilei de joi, Chereches, insotit de cativa consilieri locali, s-a deplasat la sediul Serviciului Public Ambient Urban (care functioneaza in cadrul Primariei), unde a convocat la ordine conducerea institutiei, in frunte cu directoarea Nora Ghete. Sursele noastre spun ca domnisoara Ghete nu era la birou, insa a venit degraba la sedinta convocata de Catalin Chereches.

Vizavi de acest aspect, a fost sesizata Politia, care a intreprins verificarile care se impun. Deocamdata, politistii nu au emis o concluzie a cercetarilor efectuate, insa seful Inspectoratului afirma ca situatia creata e la limita legalitatii.

“Stiu despre acest caz. Acolo a fost seful biroului care are obligatia sa intreprinda verificarile. Vom analiza in ce masura s-au incalcat dispozitiile instantei. Suntem interesati sa clarificam lucrurile. Probabil ca sunt, asa cum vedeti, la limita legalitatii. Verificam si aspectele acestea si vedem unde le incadram”, a precizat chestorul Viorica Marincas, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

In data de 14 decembrie, Tribunalul Cluj i-a impus inculpatului Chereches Catalin cateva restrictii. Printre acestea se numara si aceea de a nu exercita functia de primar al Municipiului Baia Mare.

Citeste si Chereches se joaca de-a primarul. S-ar putea intoarce la Gherla

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. Doru

  Vrea la Gherla cu orice preț, știind ca oricum acolo ajunge, măcar executa ceva în avans…
  Iar vor plânge babele ca le-a fost arestat idolul înainte de Crăciun și oamenii rai nu i-au permis sa scoată orasul din zăpadă.

  Reply
 2. Mocs

  Politia in urma verificarilor va da o rezolutie clara toate reclamatiile nu s-au confirmat doar madam de la conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a dat dispoziti clare ,, PRIMARUL RESPECTA LEGEA”

  Reply
 3. gogu

  Pai are functia de primar? Eu din cate stiu altcineva este in aceasta functie si tocmai a fost reales.

  Reply
 4. Filu

  Vai de capul lui poate face ceva complicat să fie dus la Sighetu Marmației la spitalul de nebuni căci nu ne explicam comportamentul lui. Să vedeți pe 27.12.2016 ce a pregătit știți poate ajunge vicar lângă amicul său sau nu mai bine la pușcărie.

  Reply
 5. anamaria

  Este limpede pentru toată lumea că primarul suspendat Cătălin Cherecheș are probleme grave de tot! Domnul prefect, care răspunde de starea de legalitate din județ, trebuie să-i anuleze urgent mandatul de primar, iar Justiția să-l reîncarcereze la Gherla. Individul poate comite fel și fel de infracțiuni foarte grave. Viețile celor care au dat declarații împotriva lui nu sunt în pericol? Nu vă așteptați ca doamna Marincaș să aplice legea…Doar primarul penal i-a dat titlul de cetățean de onoare al municipiului Baia Mare. Dacă doamna a știut în ce ape tulburi se scaldă Cherecheș, de ce a acceptat de la el titlul de cetățean de onoare? Mai ales știindu/se că, anterior, aceștia aveau probleme foarte grave, din zona dușmăniei. Ce troc a intervenit între cei doi? Serviciile ce spun?

  Reply
 6. banhidi

  de la Viorica Marincas nu ma astept la nimic…la absolut nimic…in sensul aplicarii legii…molfaie prune in gura…face Chereches ce vrea cu ea si cu autoritatea ei… asta e…sorry..

  Reply
 7. anonim2

  “Sursele noastre spun ca domnisoara Ghete nu era la birou”, pai cum sa fie la birou???????? ; are conditiile de pensionare la limita de varsta ! ; sau o sa fie un al doilea caz: Domuta!, va merge la pensie cand vor voi mushii ei.

  Reply
 8. Roman

  Si Barbul pare-se a fost “bagat in sedinta” …si alții …cu contractele pe masa….si tot degeaba..
  Cât timp se ocupa de această problema madam Chestor și subordonații sai….nici o sansa să se întâmple ceva in acest caz 🙁
  Întrebare….Georgiana, Mircea, și multi alții cu, care se pare s-a întâlnit în vizitele sale din Primărie, Millenium..etc…nu sunt cumva martori în dosar ?
  Oare cine a condus orașul și până acum?
  Cel PUTIN lipsa de profesionalism din partea polițiștilor ce se ocupa de caz !
  ;(

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *