A vrut sa se racoreasca si a disparut in apele Somesului (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

inec tamaia 3In cursul zilei de 9 iunie, in zona palinciei din satul Tamaia, comuna Farcasa, un barbat din localitate a vrut sa se racoreasca in apele raului Somes. Beat fiind, se pare ca acesta a fost inghitit de ape in jurul orei 18 cand a fost zarit pentru ultima oara de un consatean care statea la pescuit.

Alertati de pescar, oamenii l-au cautat minute bune dupa care au anuntat autoritatile La fata locului au venit mai multe echipaje de pompieri cu o barca pentru a scotoci apele, in speranta ca omul va fi gasit, sansele ca acesta sa fie gasit in viata, in cazul in care s-a inecat, fiind minime.

Din relatarile podarului reiese ca exista si posibilitatea ca barbatul sa fi iesit in viata din Somes fara sa fie observat de pescarul care a anuntat incidentul.

”Stateam pe bacuta la pod cand a trecut pe langa mine, l-am intrebat unde merge si mi-a spus ca la scaldat, l-am vazut ca era foarte beat si i-am spus sa se intoarca. M-a injurat si a mers mai departe, l-am rugat pe un consatean care statea cu betele la pescuit sa se uite la el ca era foarte beat, iar eu am plecat pana acasa.

Cand m-am intors l-am intrebat une este Nutu, iar el mi-a spus ca ultima data era in rau, dar ca nu il mai vede. Era cam beat si pescarul, asa ca am mers acasa la el dar nu era nici acolo. Stia sa inoate, dar nu cred ca a iesit pentru ca nu avea unde sa mearga”, spune podarul.

Gheorghe Gligan

????????????????????????????????????

inec tamaia 4

????????????????????????????????????

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2