Aberant: Primarul narcisist si balurile bobocilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Imperator Maximus Aedilus, cel ales de cetateni sa administreze orasul, se comporta de parca  Baia Mare ar fi mosie proprie. Poate este si nu stiu baimarenii. Totusi, nu apare trecut in declaratia sa de avere cum ca ar fi proprietar pe 237,5 km patrati de terenuri si peste 18.000 de cladiri. Ultima gafa a primarului este promovata zilnic de catre trustul de presa ememe, care pretinde ca este independent si neaservit, prestand servicii media gratuite pentru primar si primarie.

In ultimele zile au inceput anunturile privind organizarea Balurilor Bobocilor, evenimente traditionale si anuale. Nu discutam acum faptul ca de la simple manifestari organizate in salile de sport proprii s-a ajuns la mega showuri cu invitati pe mii de euro. Discutam doar aspectul ca primarul a implicat consiliul local si primaria in sponsorizarea unor manifestari care nu reprezinta un interes public general pentru comunitate.

Vorbind concret, anuntul radio citit de cateva zile, de cel putin sapte ori pe zi, mentioneaza urmatoarele: Colegiul National Gheorghe Sincai, organizeaza in data de…..Balul Bobocilor 2014, pe scena Casei de Cultura.

Pretul biletului este de X lei, adica intrarea genereaza venituri, iar partener al evenimentului este primarul Catalin Chereches, partener media fiind trustul ememe.

Pana aici sunt deja cateva nereguli dar, afirmatia megalomana si indecenta ca primarul ar fi partener al evenimentului contrazice HCL 267/2014, a Consiliului Local Baia Mare, care prevede ca:

„Art. 1 Se aproba participarea Municipiului Baia Mare la organizarea, in cooperare cu unitatile de invatamant liceal din municipiul Baia Mare, a Balului Bobocilor si a altor activitati extrascolare in anul 2014.

Art. 2 Contributia Municipiului Baia Mare in cadrul acestei cooperari consta in alocarea de la bugetul local pe anul 2014, a sumei de 22.500,00 lei, suma ce va fi repartizata unitatilor de invatamant liceal din municipiul Baia Mare, pentru activitatile mentionate la art. 1 al prezentei hotarari”.

Asadar punem intrebarile firesti: in ce consta parteneriatul primarului Catalin Chereches cu onorabilul Colegiu Gheorghe Sincai, suplimentar celor prevazute in HCL 267/2014?

Cine plateste chiria salii, invitatii de pe scena, curentul electric si evident distractia ulterioara de la clubul Athos?

Speram ca nu cetatenii baimareni prin banii alocati de consiliul local.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

12 Comments

 1. Victor

  Poate ne spune domnul Primar si blocurile făcute si nefacute la care este proprietar prin “Săgeți”.
  Poate ne spune si in ce zona a orașului are terenuri si ce suprafața de teren are intre străzile Păltinișului si Dumbrăvei (unele prin interpuși desigur, ca mai toate afacerile pe care le derulează in Baia Mare si Cluj Napoca )!

  Reply
 2. ioan

  Ce mai putem spune despre un ,,, de om ca si acesta scolit obligatoriu de parintii lui la GH<SINCAI,, scoala care pe vrremea aceea o calca pur si simplu in picioare,, cati colegi de clasa il mai amintesc in groaza pe care o facea in scoala si iaca pensionarii fostii mari comunisti l-au votat in proportie de 28%,, si ne umileste datorita acestor pensionari securisto- comunisti!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Zoltan

  Cam la prea multe intrebari ar trebui sa raspunda dar,din moment ce a aderat la nemernicul nemernicilor de Victor Ponta impreuna cu alti 14 primari nu va raspunde,deoarece a asimilat naravul de a Minti sau de a nu raspunde.Sa speram ca si zilele lui sant numarate(la ZDUP) sau nu va mai fii reales.Eu personal sigur nu voi vota cu el in principal pentru ca sa aliat cu Ciuma Rosie din PSD!

  Reply
 4. Vasilescu Dumitru

  Mda aveti POATE dreptate intr-o mana….dar sigur nici “zi-ar-meme” nu este tocmai usa de biserica. Ma gandesc… Racaiala asta intre ziaristi nu apare gratuit daca la mijloc nu-i si un conFLIT de interese “contrariate”. Sau nu ? Si chiar asa ? Manifestarile astea de “Bal al bombocilor” nu pot sa se tina numai cu FITZE de vedete ?… cand saracii de ei, sunt extrem de slabi la capitolul “Cultura Jenerala” Masa asta dimorfa de toata jena este materia prima pentru viitorii cazuti la Bac, dar sa avem PARDON fara Show-uri megalomanice nu se poate, ca se iese din trend. Incet incet chestia asta se va traduce prin proces de initiere. Initiere in ce ? In orice numai in scoala nu !

  Reply
 5. 069

  alo domnu primar cladirea de pe str victoriei nr6 e a ta.sau pe ce cunostinte ai puso.stiu sigur ca e a ta si ai dat si 200.000 e.alo dna ul aude pot sa dau mai multe informatii.cica vrea primarul sa mute registrul comertului acolo bine dupa ce face alta cladire pe victoriei 6.cica registrul comertului plateste foarte mare chirie la papita si primarasul de baie s ar fi gindit ca nu i ar strica lui bani de pe chirie.cladirea cu asigurari generali de linga podul viilor e a primasului de baie o parte din blocurile de la maracarn in spate sunt ale lui.cladirea de linga centralul fostul teatru de papusi care a luat foc acu vreo 30 ani e a lui.prin hatvan mai are ceva blocuri.pe uniri mai are un bloc.alo dna ul pe el si pe mama lui

  Reply
 6. Vasile

  Poate n-ar fi rau ca inainte de a da bani pentru Balurile Bobocilor, primarul sa dea bani pentru incalzirea unitatilor de invatamant. O gramada de copii au racit pentru ca, potrivit legii, caldura se da doar de la 01 Noiembrie. Chiar daca in 28 octombrie sunt 3 grade afara…

  Reply
 7. maria,ioan,ana,gheorghe

  Daca tot ce se scriie aici sunt cel putin pe jumatate adevarate asteptam cu nerabdare DNA-ul , la el in primarie si la sclavii acestui primar – consilierii locali – !!!

  Reply
 8. organizator

  https://www.ziarmm.ro/aberant-primarul-narcisist-si-balurile-bobocilor/
  In primul rand , EMM,-a se citi “ememe”-, a fost partener media la Balul Bobocilor Col. Nat. Gheorghe Şincai 2014 – The… si de aceea s-a oferit promovarea evenimentului in mod GRATUIT de catre acest trust,fara interventia primarului CATALIN CHERECHES,cum se insinueaza in acest “articol” (hahahahahahah).
  In al 2-lea rand , faptul ca primarul Cătălin Cherecheş ar fi partener principal al evenimentului NU contrazice HCL 267/2014 si asta pentru ca liceul a primit pentru balul bobocilor ,la fel ca si restul liceelor din municipiul Baia Mare ,suma de 1500 de lei din partea Consiliului Local,iar primarul Catalin Chereches a oferit o sponsorizare personala ,si de aceea este partener principal,pana la urma este decizia organizatorilor cine este promovat ca partener principal la un bal de boboci…

  Reply
  1. STEKO

   hahhaahaha!ce ecuatie simpla!kake,1500lei,trust emm,cons,local,gh sincai+sponsorizare personala!mai organizatorule tu chiar impresia ca X->infinit si rezultatul este 0?Variabilele sint prea,,fixe”,hahhahaha!..

   Reply
  2. jimmy

   Asta-i zapacita de somay. Ea comenteaza cu dosu. Acum ii organizator, nu max, nu cetetean sau alte id-uri. Esti la gara fato, la stiri ememeu din 9 pe seara 8 sunt cu primarul. Cu cat te plateste slugo. Da barbatul tau ca ce chestie a fost cu HCM in Franta? De fapt esti luata in vizor, urmeaza sa fi chemata sa dai cu subsemnatu. Ai sa-l tradezi cum ai facut cu toi cei din viata ta. Sau ai uitat ?

   Reply
  3. cristi

   Monumental de stupid comentariul si sigur e al femei aleia de la EMM. Se contrazice in afirmatii dand dovada ca n-a citit articolul. Pai aia scrie si acolo toanto, ca s-au dat bani de la CL, ca trustul “ememe” a fost partener principal si ca primarul (bravo , ti ai scris cu majuscule zapacito sa se vada) a fost partener principal. Ca ce chestie? ca salariul de primar nu-I ajunge de distractii iar firmele-i merg ca naiba. Spune S… sau cum te cheama , din ce bani?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *