Abonament de călătorie gratuit la URBIS pentru studenții domiciliați în Municipiul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Studenții cu vârsta sub 26 de ani cu domiciliul în Municipiul Baia Mare vor beneficia de abonament de călătorie gratuit pentru transportul public local de călători efectuat de URBIS S.A..

”Art. 1 Se aprobă eliberarea gratuită a abonamentului de călătorie pentru transportul public local de călători efectuat de URBIS S.A., pentru anul universitar, studenţilor cu vârsta sub 26 de ani cu domiciliul în municipiul Baia Mare şi care sunt înscrişi la instituţiile de învăţământ superior acreditate din municipiul Baia Mare.

Art. 2 Pentru încadrare în perioada anului universitar, abonamentele de călătorie vor fi eliberate cu valabilitate de 6 luni, 3 luni sau 1 lună, după caz, pe baza cărţi de identitate și a adeverinţei eliberată de secretariatul universităţilor. Adeverinţa eliberată de secretariatul universităţilor va conţine inclusiv perioada de valabilitate a abonamentului solicitat”, se arată într-un proiect de hotărâre adoptat de Consiliul Local în ședința ordinară din 17 septembrie.

În vederea decontării abonamentelor prevăzute la art. 1, URBIS S.A. va întocmi facturi către Municipiul Baia Mare prin Direcția Asistenţă Socială, în baza listelor nominale lunare. Facturile vor fi întocmite lunar, proporţional cu lunile de valabilitate a abonamentului, până la achitarea integrală a acestuia, respectiv în cota de 1/6 din valoarea abonamentului cu valabilate de 6 luni, în cota de 1/3 în cazul abonamentului cu valabilitate de 3 luni şi în cota
de 1/1 în cazul abonamentului cu valabilitate de 1 lună, se mai arată în proiect.

La data intrării în vigoare a prezentei hotărârii, HCL nr. 535/2018 şi HCL 394/2019 îşi încetează aplicabilitatea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole