Abonamentele gratuite pentru elevi si studenti la transportul in comun ajung din nou pe masa consilierilor locali

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Proiectul de hotarare privind  acordarea de facilitati la transportul local prin curse regulate, efectuat cu mijloacele de transport apartinand URBIS SA va ajunge din nou pe masa consilierilor locali.

Acestia vor hotara luni, 8 octombrie, in cadrul sedintei extraordinare de CL (in cazul in care nu se amana-n.r. ) daca vor accepta gratuitatea pentru elevi si studentii, cu varsta de sub 26 de ani, care domiciliaza pe raza municipiului Baia Mare.

Pentru ca elevii si studentii sa poata beneficia de gratuitatea la mijloacele in comun ei trebuie sa se prezinte la chioscurile URBIS pentru emiterea abonamentelor cu urmatoarele documente:

-cartea de identitate/certifcat de nastere si carnetul de elev vizat pentru anul in curs;

-cartea de identitate și adeverinta semestriala eliberata de secretariatul universitatilor.

De precizat ar fi faptul ca, abonamentele de calatorie vor fi eliberate cu valabilitate de 6 luni.

In vederea decontarii abonamentelor URBIS va intocmi  facturi catre unitațile școlare de pe raza municipiului Baia Mare si catre Municipiul Baia Mare prin Direcția Asistenta Sociala, in baza listelor nominale lunare pentru studentii cu varsta sub 26 de ani. Facturile vor fi intocmite lunar, in cota parte de 1/6 din valoarea abonamentului emis, pana la achitarea integrala a acestuia.

In cazul elevilor care se transfera de la o unitate scolara la alta, pe parcursul unui an scolar, abonamentul va fi facturat unitatii scolare la care era inscris elevul la momentul emiterii abonamentului.

Aceasta facilitate va intra in vigoare cu data de 1 noiembrie 2018 numai in cazul in care va avea aprobarea Consiliului Local Baia Mare.

Revenim cu informatii pe acest subiect.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *