Absolvenții de gimnaziu din Ieud se pregătesc în siguranță pentru Evaluarea Națională. Consiliul Județean Maramureș a alocat fonduri pentru materialelor de protecție  

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș investește în protejarea sănătății elevilor Maramureșului care susțin, în luna iunie, Evaluarea Națională și examenele de Bacalaureat.

Astfel, pentru desfășurarea procesului educațional în condiții de siguranță, administrația județeană a alocat 609 mii de lei UAT-urilor care au transmis necesarul de cheltuieli pentru materialele de protecție, precizează CJ Maramureș într-un comunicat de presă.

Și la Școala Gimnazială cu clasele I-VIII din Ieud au fost asigurate toate condițiile necesare pentru susținea în siguranță a examenelor naționale, atât pentru personalul din învățământ, cât și pentru elevii din anii terminali.

Primarul comunei, Nicolae-Traian David a declarat că investiția care a depășit 1,1 milioane de lei a însemnat modernizarea clădirii atât pe interior cât și pe exterior, reabilitarea curții și amenajarea unui teren sintetic de sport, pentru ca elevii din Ieud să aibă toate condițiile pentru a studia.

”În aceste două săptămâni, elevii de clasa a VIII-a din Ieud s-au întors la școală, pentru a urma orele de pregătire înaintea unui examen extrem de important pentru fiecare dintre ei, respectiv Evaluarea Națională. Doresc să felicit cadrele didactice pentru modul în care s-au descurcat în această perioadă de criză, iar absolvenților le doresc succes mult la probele care vor urma și sper ca fiecare dintre ei să ajungă elev în liceul pe care dorește să îl urmeze. Totodată, aduc mulțumiri Consiliului Județean Maramureș pentru întreg sprijinul acordat ca aceste cursuri să se desfășoare în cele mai sigure condiții”, a declarat primarul comunei Ieud, Nicolae-Traian David.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2