Absolventii de la Nord, pusi sa mearga la Cluj dupa diplome

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fosta Universitate de Nord Baia Mare aproape ca nu mai are nicio putere de decizie dupa fuziunea cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, nici macar la detaliile mai putin importante.

Asa se face ca absolventii se vad nevoiti sa mearga pana la Cluj pentru a-si scoate diplomele. Cel putin asa se intampla in cazul celor care au terminat in 2012 si 2013.

“Mi se pare o prostie. Eu lucrez si imi este foarte greu sa obtin o zi in care sa ma duc pana acolo doar pentru a scoate o diploma.

Ma intreb ce era asa greu sa aduca toate diplomele in Baia Mare cu o masina?! Rau am ajuns daca nici macar asta n-au reusit sa o rezolve sefii din Baia Mare”, a spus, revoltat, un fost student baimarean, care a preferat sa ramana anonim.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

  1. dilau

    prietene fost student baimarean anonim, ai si tu ceva dreptate, asta pina in momentul in care o sa propui ca diplomele sa ajunga la baia mare cu camionul.:))).auzi, hai sa-ti spun o treaba care sa ramina intre noi doi, ca tot nu ne citeste nimeni.am impresia ca tu nu te-ai gindit deloc la neamurile tale, la vecinii tai de scara, la prietenii/dusmanii tai, la……. nu e totuna sa le spui – “ma duc dupa diploma la fabrica de lapte/ spinzuratoare” sau “ma duc dupa diploma la cluj” -.:))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2