Abuzuri pe banda rulanta ale politistilor condusi de Gheorghe Perian, in piata Izvoarele

perianUn producator in varsta de 57 de ani din localitatea Giulesti, care isi desfasoara activitatea in Piata Izvoarele din Baia Mare, este inca o victima a abuzurilor Politiei Locale Baia Mare.

Dupa sapte ani de munca in piata, comerciantul s-a trezit cu trei amenzi in cuantum de 1.700 lei primite la primaria Giulesti. Amenzile figureaza din luna noiembrie a anului 2015 si fara sa aiba habar de ele, o vizita la primaria din sat a facut ca acesta sa fie instiintat.

“Nu am primit amenzile acasa. M-am trezit cu trei procese verbale la mine la primaria Giulesti, emise de un politist local din Baia Mare. Nu mi s-a cerut parerea. Nu stiu in ce imprejurare am fost amendat. Eu sunt un producator care plateste la stat bani seriosi pentru munca mea. Mi-au trimis trei amenzi, una de 400 lei, 500 lei si 800 lei. Domnii astia comit abuzuri. Eu sunt un om care produce mancare pentru oameni. Respect legea, dar sa nu-si bata joc de mine. Sa platesc o amenda de 1.700 de lei pentru ceva ce nu am facut?”, a spus, comerciantul.

Comerciantul intretine o ferma de animale din anul 2010 cu acte in regula. In activitatea zilnica, producatorul vinde la Piata Izvoare, lapte, branza, legume si flori la masa pentru care plateste chirie.

“Am o ferma de animale cu acte in regula. Platesc taxe si impozite la stat anual. Sunt impozitat de fisc, nu de primaria Giulesti. Avem masa inchiriata si atestat de la primarie cu dovada ca ne platim tot ceea ce avem de platit”, a mai spus vanzatorul.

In curand, nevinovatia producatorului isi va afla in instanta raspunsurile din partea Politiei Locale, conduse de nepasatorul Gheorghe Perian, un personaj pentru care nici un abuz nu este suficient de mare pentru a-l trezi la realitate.

“Merg in instanta sa-mi sustin nevinovatia. Nu sunt obligat sa platesc, fiindca nu am incalcat legea. Trebuia sa ma instiinteze personal si sa semnez. Nu se poate chiar asa…a-si bate joc!”, a mai spus comerciantul.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1