Parlamentarii romani, acasa la familia Bodnariu. Fotografii impresionante facute in camerele copiilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

bodnariu (1)Delegatia parlamentarilor romani a ajuns in Norvegia acasa la familia Bodnariu. Acestia spera sa afle motivele pentru care statul norvegian i-a luat pe cei cinci copilasi. Deputatul PNL Mircea Dolha, vicepresedintele Comisiei pentru Comunitatile de Romani din afara Granitelor a postat pe pagina sa de socializare primele impresii despre situatia familiei, dar si fotografii din camerele copiilor.

“Acasa la deja celebra familie Bodnariu. Cu siguranta nu si-au dorit o astfel de celebritate. Va spun sincer ca dupa discutiile pe care le-am avut cu vecinii, cu Ruth si Marius Bodnariu, precum si cu familia acestora, dupa ce am vizitat casa si camerele copilasilor, va asigur ca acesti bieti parinti (sunt realmente devastati si cazuti moral) isi iubesc foarte tare copiii, le-au asigurat un trai decent intr-un cadru sanatos si ce se intampla este de domeniul inimaginabilului”, a marturisit Mircea Dolha pe pagina sa de facebook.

Cazul familiei Bodnariu din Norvegia a ajuns in atentia parlamentarilor romani, dupa ce oamenii au iesit in strada sa protesteze in semn de solidaritate cu parintii care si-au pierdut copiii. Oficialitatile norvegiene sustin ca minorii ar fi fost agresati fizic, in timp ce parintii acuza autoritatile de abuz.

Andreea FAT

bodnariu (2)

bodnariu (3)

bodnariu (6)

bodnariu (7)

bodnariu (4)

bodnariu (8)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. cetatean votant

  ce ranjet idiot pe fata lui Dolha, parca e intr-o vizita electorala. Ce dobitoc, sa apari asa intre oamenii aia necajiti. Degeaba , taranu tot taran!

  Reply
 2. dorinm

  impresionant pe dracu … si daca e abuz, e abuz ….oricat ai fi de cretin sa nu intelegi, nici aia nu-s cretini sa nu inteleaga … mai da-o dracului de civilizatie, hai sa ne.. sa facem cinci copii si sa ne propasim “specia” …. poi bau bula, cand esti civilizat, nu cred ca faci cinci copii, decat daca esti retardat … si apoi te plangi ….

  Reply
 3. Andra

  Lasand la mijloc adevarul, ce legatura are cum arata camerele unor copii cu restul problematicii?
  De ce amestecam moralul cu materialul?
  Si inca ceva: faptul ca CINCI copii, toti cinci!!! sunt plasati in grija altora spune ceva.
  In rest – extrem de mediatizat. Balci.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *