UPDATE: Accident auto în Moisei cu mașina primăriei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ACTUALIZARE 3 – Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ: ”Un alt eveniment rutier cercetat de polițiști s-a produs ieri, in jurul oreib12.40, la intrarea pe DN18 din localitatea Moisei.

Este vorba despre o coliziune care a avut loc, la intersecția dintre un drum comunal și DN 18, între un biciclist și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Moisei. Conducătorul auto nu a anunțat evenimentul la cea mai apropiată secție de poliție. În urma impactului biciclistul, un bărbat de 63 de ani, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Borșa, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
De asemenea, că măsura complementară a fost dispusă reținerea permisului de conducere în cazul șoferului, fără drept se circulație”.

ACTUALIZARE 2: Primarului i s-a luat permisul și i s-a făcut dosar penal.

Actualizare: Conform IPJ Maramureș, la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani. Am contactat telefonic Primăria Moisei, dar din păcate cei de acolo nu știu nimic de acest accident.

Cum se face că primim informații parțiale de la autorități, iar cei din primărie nu au cunoștință de cauză despre o mașină din subordinea lor implicată în accident? Se dorește cumva mușamalizarea cazului?

În cursul zilei de ieri, mașina primăriei Moisei a fost implicată într-un accident auto pe raza comunei. Sursele ZiarMM spun că la volanul mașinii s-ar fi aflat actualul primar al comunei Moisei, Grigore Tomoiagă.

Din datele pe care le avem la ora actuală, mașina primăriei ar fi lovit un biciclist după care a părăsit locul accidentului. Părăsirea locului accidentului este fapt penal și așteptăm reacția oraganelor legii.

Informație în curs de actualizare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *