Accident cu victime la Moisei. Un tânăr a fost proiectat într-un alt vehicul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 23 august, la ora 12.40 polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.N. 18, în Moisei, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 47 de ani din Moisei, aflată la volanul unui autoturism din direcția Moisei spre Borșa, la o trecere la nivel cu cale ferată a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani din Borșa, care la rândul lui a fost proiectat în alt vehicul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto în vârstă de 47 și 29 de ani, respectiv a unei pasagere de 49 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, informează IPJ.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și tragerea la răspundere a celor vinovați de producerea celor trei evenimentelor rutiere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2