UDAPTE: Accident grav intre un SUV si un autobuz la Tautii Magheraus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

accident tauti

UPDATE: O baimareanca de 60 de ani a condus un autoturism dinspre Seini spre Baia Mare. In localitatea Tautii Magheraus, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autobuz in care se aflau 25 calatori, condus regulamentar din sens opus de un baimarean de 63 de ani.

In urma impactului, conducatoarea autoturismului si o pasagera de 65 de ani din dreapta fata au decedat iar celelalte doua pasagere au suferit leziuni corporale. Ele au fost transportate la spital unde au ramas internate pentru acordarea de ingrijiri medicale.

De asemenea, 11pasageri din autobuzul implicat in accident au fost raniti usor.

Marti, 12 mai, dispeceratul I.S.U. Maramures a fost anuntat, prin intermediul numarului 112, despre producerea unui accident intre un SUV si un autobuz in localitatea Tautii Magheraus.

La locul accidentului s-au deplasat echipajul de descarcerare, o autospeciala de lucru cu apa si spuma, echipajul de Terapie Intensiva Mobila, echipajul de Prim Ajutor, grupa operativa a I.S.U. Maramures si 4 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Din pacate doua persoane aflate in SUV au decedat.

In urma accidentului, au rezultat 10 victime carora li s-a acordat primul ajutor la fata locului, dupa care au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean ” Dr. Cosntantin Opris” Baia Mare pentru investigatii suplimentare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2