Accident in Baia Mare: Doua masini au intrat in coliziune

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica dimineata, la ora 08.45 politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pentru solutionarea unui accident de circulatie produs pe raza municipiului.

Un baimarean de 30 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etiltest si nu se aflau sub influenta alcoolului. Soferul din autoturismul care a patruns pe sensul opus a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital.

Un alt accident s-a produs ieri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00. Verificarile politistilor au relevat ca un barbat de 43 de ani, care conducea un autoturism pe directia Dragomiresti – Salistea de Sus, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa regulamentar. In urma impactului, soferul autoutilitarei si o pasagera au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital. Soferii auto au fost testati cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se aflau sub influenta alcoolului.

„Adoptati o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor si efectuati fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare. Evitati efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase”, mentioneaza IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2