ACCIDENT ÎN ȘOMCUTA – Cand din cauza băuturii vei sta cațiva ani la pușcărie

Reclame home 1
Reclame home 1

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus în această săptămană punerea în mișcare a  acțiunii penale împotriva inculpatului B.I.A. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal.

În data de 26 aprilie, față de inculpatul B.I.A. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Autoritățile spun că probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că „inculpatul B.I.A., care nu are antecedente penale, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe raza localității Șomcuta Mare, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, circumstanțe în care a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Analiza toxicologică a probei de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică de 4,23 g/l alcool pur în sânge. La data de 26.04.2022, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole