Accident între Dumbrăvița și Baia Mare: Un tânăr de 18 ani a lovit frontal un stâlp de electricitate din beton

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți seară, la ora 19:40, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbrăvița spre Baia Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă spre stânga, semnalizată prin indicatoare rutiere, carosabilul fiind umed, un tânăr de 18 ani  a pierdut controlul volanului și a lovit frontal un stâlp de electricitate din beton.

În urma impactului stâlpul s-a rupt iar autoturismul a coborât pe o lizieră de pământ aflată pe partea dreaptă a direcției de deplasare, ajungând pe roți, pe str. 1 Decembrie.

Ca urmare a producerii accidentului rutier, nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Cablurile de curent au căzut pe partea carosabilă, fiind blocat traficul rutier în intervalul orar 19:40 – 21:00, când s-a reușit degajarea carosabilului de către echipa de intervenție a societății de electrificare, potrivit IPJ.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 00 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile legale.

ZiarMM

Foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2