Accident pe A2: Patru morti si peste 50 de raniti; cel putin 29 de autovehicule implicate

home camp2
home camp2
home camp2

accident-a2Bilantul persoanelor decedate in accidentul rutier produs pe autostrada A2 a ajuns la 4, a anuntat sambata seara comisar-sef de politie George Grigore, director adjunct la Directia Rutiera din cadrul Politiei Romane, informeaza AGERPRES.

“Ca urmare a acestui accident (…), patru persoane (…) au decedat, cea de-a patra (…), acum cateva momente, la spital”, a precizat comisar-sef George Grigore.

El a reamintit ca in accidentul de pe A2 au fost aproximativ 60 de victime, dintre care doar circa 40 au fost duse la unitatile spitalicesti pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Potrivit acestuia, din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca principalele cauze de producere a acestui eveniment rutier sunt viteza neadaptata conditiilor meteo rutiere, respectiv ceata, cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri, si nepastrarea distantei in mers fata de autovehiculul din fata.

Totodata, George Grigore a spus ca, in Romania, nu a mai avut loc pana acum un astfel de accident rutier.

“Nu s-a produs niciun astfel de eveniment la nivelul tarii”, a mai precizat George Grigore.

Sambata, un accident rutier in care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe A2, circulatia fiind intrerupta la km 67 al autostrazii, pe sensul de mers Bucuresti — Constanta, in zona Lehliu-Gara, si deviata de la km 64 al autostrazii pe DN 3A Lehliu-Gara — Drajna.

Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului in care au murit patru persoane, iar 41 de raniti au fost transportati la spitale.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *