Accident provocat la Somcuta Mare de un tanar din Chisinau care nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania

Sesizati ieri dimineata ca pe strada Nicolae Balcescu din Somcuta Mare s-a produs un accident de circulatie, politistii din oras s-au deplasat de urgenta la locul faptei pentru a stabili ce s-a intamplat.

Verificarile efectuate au relevat ca nicio persoana nu a fost ranita, insa doua autovehicule au fost avariate. Intr-o curba, soferul unuia dintre autovehiculele implicate, domiciliat in Chisinau, Republica Moldova, a incalcat marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers si a intrat in coliziune laterala cu un alt autoturism, condus regulamentar.

Persoanele care conduceau cele doua autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se aflau sub influenta alcoolului, informeaza IPJ Maramures.

Tanarul de 26 de ani, din Chisinau, detine permis de conducere eliberat de autoritatile din Republica Moldova, insa nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania intrucat in evidente autoritatilor romane figura cu permisul de conducere retinut pentru o alta abatere la regimul circulatiei pe drumurile publice iar permisul era necorespunzator categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus.

Pe numele acestuia politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri in consecinta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1