Accident rutier grav, cu sase victime, intre Leordina si Petrova. Doua victime au decedat

Intre Leordina si Petrova a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu sase victime. Conform informatiilor furnizate de Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Maramures, doua femei au decedat. La fata locului sunt mai multe echipaje medicale de interventie, dar si descarcerarea, iar in aceste momente, ora 21.15, se deplaseaza, la locul evenimentului si o autospeciala de la Garda de Interventie Bogdan Voda. Medicii se lupta sa stabilizeze victimele pentru a le putea transporta la spital.

“Cele patru victime au suferit politraumatisme”, a informat SAJ Maramures, in urma cu cateva minute.

ACTUALIZARE 21.24

Cpt. Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: “In aceste momente, pompierii lucreaza la descarcerarea a doua victime. Din pacate doua sunt decedate.”

ACTUALIZARE 21.46

Cpt. Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: “Cele doua victime au fost descarcerate. Persoanele ranite vor fi transportate la unitatea medicala din Viseu. Cele doua persoane decedate au varste de 40 si aproximativ 13 ani.

Politistii sunt si ei la fata locului. “Accidentul s-a petrecut datorita faptului ca doua autoturisme s-au ciocnit frontal”, a informat Politia Maramures.

Revenim cu detalii.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1