Accident rutier grav la Borșa. Două victime după ce mașina ar fi lovit un stalp

Reclame home 1
Reclame home 1

Grav accident de circulație azi dimineață, la Borșa, în zona Gura Pietroasei. Din primele informații este vorba despre un singur autoturism implicat, în urma accidentului rezultand două victime. Pentru scoaterea șoferului din mașină a fost nevoie de un echipaj de descarcerare.

Ambele victime au fost transportate la spital, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE

„Azi dimineață, 09 ianuarie, la ora 05.15, polițiștii din Borșa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 să intervină la un accident rutier produs pe D.N. 18, Strada Victoriei din oraș. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din oraș, dinspre Suceava înspre Moisei, a părăsit partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 20 de ani din Moisei, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole