Accidente rutiere cu victime la Sighetu Marmatiei si Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au intervenit in aceasta dupa amiaza la un accident de circulatie produs pe strada Gutinului din Baia Spre.
Verificarile efectuate au relevat ca un barbat de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, intr-o curba la dreapta a patruns pe sensul opus de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate.

O pasagera si un copil, care se afla pe bancheta din spate, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital.
Soferul nu se afla sub influenta alcoolului.

Cercetarile continua.

De asemenea, politistii au fost solicitati sa intervina pe strada Faget, din Sighetu Marmatiei, pentru solutionarea unui accident de circulatie.

Cercetarile au relevat ca un barbat care conducea un autoturism, a patruns intr-o intersectie fara a respecta semnificatia indicatorului Oprire. Pentru a evita impactul, un tanar care conducea un alt autoturism a virat brusc stanga, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o tanara.

O pasagera din autoturismul care a patruns pe sensul opus a suferit leziuni corporale. Cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta alcoolului. Cercetarile continua.

Informatii furnizate de Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2