Accidente rutiere în Ocna Șugatag, Șomcuta Mare și Remeți pe Someș

Reclame home 1
Reclame home 1

Azi noapte, în Ocna Șugatag, ora 00.05, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul un autoturism care se deplasa pe D.J. 109F în localitatea Budești înspre Cavnic a fost acroșat de un alt autoturism care circula din sens opus, provocându-i pagube materiale.

La ora 00:20, pe D.J. 109 F în localitatea Ocna-Șugatag a fost oprit pentru control autoturismul bănuit de comiterea faptei, care se deplasa dinspre Budești înspre Ferești.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 65 de ani din Baia Mare. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală din localitatea Ocna Șugatag, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

De asemenea, a fost testat și conducătorul autoturismului acroșat, un bărbat de 26 ani din Săliștea de Sus, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Șomcuta Mare – ora 04.15, lucrătorii Poliţiei oraşului Şomcuta Mare în timp ce efectuau serviciul de patrulare și supravegherea traficului rutier pe DN 1C – strada Nicolae Bălcescu, au efectuat semnal de oprire unui autoturism.
Conducătorul autoturismului, un bărbat de 30 de ani din Șomcuta Mare, a refuzat să oprească, deplasându-se pe mai multe străzi din Șomcuta Mare, după care a intrat cu autoturismul pe un drum agricol, deplasându-se până în apropiere de localitatea Finteușu Mic, unde a pierdut controlul volanului și a intrat într-o zonă cu vegetație, avariind autoturismul.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut. În cauză se efectuează cercetări privind infracţiunea de conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat, potrivit IPJ.

De asemenea, la ora 21.16, polițiștii au oprit pentru control, în localitatea Remeți pe Someș, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din Ulmeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean din Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole