Accidente rutiere și în Borșa, Moisei și Desești

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri, în Borșa, la ora 09.09, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că a avut loc un accidet rutier soldat cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune pe fondul neasigurării.

La volanul acestora au fost identificați doi bărbați de 21 respectiv 56 de ani ambii din Borșa, transmite IPJ.

În urma impactului, unul dintre autoturismele implicate în accident a fost proiectat în curtea unui imobil, distrugând gardurile a două imobile de pe strada Bogdan Vodă.

În urma producerii evenimentului, conducătorii auto și o pasageră de 49 ani, au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aer expirat.

În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor cauzelor si împrejurărilor producerii evenimentului și sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Moisei – În jurul orelor 08.00, un bărbat de 55 de ani din Moisei în timp ce conducea un autoturism, având direcția de mers Borsa – Moisei, efectuează viraj la stânga, moment în care este lovit în partea dreapta față de către un autoturism care era condus de către un bărbat de 53 de ani din Moisei, care circula în direcția Moisei – Borșa.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 44 ani, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față într-unul dintre autoturismele implicate în accident

Aceasta a fost transportată cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Orășenesc Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În cauză urmează a se efectueaza cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La ora 10.50, o tânără de 28 de ani din Desești a condus autoturismul din direcția Baia Mare înspre Sighetu Marmației, iar când a ajuns în localitatea Desești, pe D.N. 18 a surprins și accidentat un bărbat de 63 de ani din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului public.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipiului Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Ambelor persoane implicate în accident li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2