In acest weekend: Zilele Orasului Seini

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In zilele de sambata si duminica, Primaria Orasului Seini organizeaza evenimentul cultural „Zilele Orasului Seini”, manifestare in spatiul public, la care se preconizeaza participarea unui numar insemnat de persoane, atat din localitate si cat si din alte localitati precum si numerosi turisti din tara sau din strainatate, care se afla  in vizita in aceasta perioada in judetul Maramures.

Pentru ca  aceasta manifestare sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, vor urmari cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite.

Jandarmi vor actiona pentru prevenirea aparitiei unor incidente sau stari tensionate, dar si pentru depistarea persoanelor care savarsesc fapte contraventionale sau penale si vor mentine o legatura permanenta cu reprezentantii organizatorilor evenimentului pentru solutionarea operativa a oricarui incident de natura sa tulbure buna desfasurare a manifestarilor.

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente „112”.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2