ACSF Comuna Recea invită maramureșenii să participe la un sondaj privind viitorul nume ale echipei

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

ACSF Comuna Recea, recent promovată în Liga a II-a de fotbal, invită maramureșenii să participe la un sondaj privind viitorul nume ale echipei.

Redăm mai jos comunicatul integral:

Sâmbătă, 29 august, de la ora 11:00, ne pregătim să facem cel mai important pas din scurta istorie a echipei: debutăm în Liga 2 în compania celor de FC Csikszereda Miercurea Ciuc.

Am promovat în Liga 2 datorită unui lot valoros și a unui management sănătos. Ne desfășurăm activitatea în condiții excelente, baza sportivă fiind într-o continuă dezvoltare. De asemenea, lucrăm la mărirea capacității stadionului cu scopul de a primi cât mai mulți spectatori atunci când condițiile ne vor permite.

Toate aceste lucruri sunt posibile cu ajutorul constant acordat de Primăria Recea și de Consiliul Județean Maramureș.

Clubul nostru a ajuns într-un punct în care este nevoie de susținerea tuturor maramureșenilor! Ne dorim să devenim una dintre echipele puternice ale României, iar pentru a îndeplini acest obiectiv suntem pregătiți să ne asumăm numele și identitatea unui județ recunoscut pentru tradiția fotbalistică.

Vom juca împotriva unor nume grele din fotbalul românesc. Vom primi vizita unor echipe ca Rapid, Petrolul sau “U” Cluj și ne dorim să reprezentăm cu succes Maramureșul în Liga 2! Vă așteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare!

Maramureșenii iubesc fotbalul și noi vom deveni echipa Maramureșului!

Invităm iubitorii de fotbal din Maramureș să participe la un sondaj referitor la viitorul nume al echipei noastre. Sondajul îl găsiți pe pagina de Facebook: www.facebook.com/acsfcomunarecea

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1