Acte de violență asupra a doi agenți de poliție, la Berbești

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 2 aprilie, un dosar penal având ca obiect săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, fapte prevăzute şi ped. de art. 257, alin. 1 şi 4 Cod penal rap. la art. 193 alin.1 din Codul penal, constând în aceea că în noaptea de 1 spre 2 în jurul orelor 00:00, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Berbeşti, a observat trei persoane care se aflau în faţa imobilului cu nr. 500.

Agenţii de poliţie au procedat la legitimarea celor trei persoane, verificându-se totodată dacă persoanele respective deţin declaraţii pe proprie răspundere în conformitate cu Ordonanţa militară nr. 3/2020, moment în care una dintre persoanele legitimate a devenit recalcitrantă, exercitând acte de violenţă asupra celor doi agenţi care efectuau verificările.

”În cauză, la data de 03.04.2020, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciare pentru o perioadă de 60 zile, faţă de numitul C.V.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj prevăzute de art. 257, alin. 1 şi 4 Cod penal rap. la art. 193 alin.1 din Codul penal şi art. 257, alin. 1 şi 4 Cod penal rap. la art. 193 alin. 2 din Codul penal cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal.

Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *