Actiune a politistilor maramureseni in scopul protejarii cetateanului si asigurarii integritatii infrastructurii critice

PNL

In perioada 13 – 14 noiembrie, Politia Romana, prin Directia de Politie Transporturi, participa la o actiune organizata la nivel european, in scopul protejarii cetateanului si asigurarii integritatii infrastructurii critice.

“In aceasta perioada, politisti din cadrul structurilor de transporturi, ordine publica, rutiera si investigatii criminale actioneaza pentru prevenirea si combaterea furturilor de componente de la infrastructura critica (transportul feroviar, telecomunicatii, aprovizionarea cu electricitate, petrol si gaze naturale, transport si depozitare carburant etc.), a faptelor savarsite cu violenta, depistarea migrantilor ilegali si verificarea legalitatii transportului/depozitarii marfurilor periculoase.

Politistii actioneaza in trenurile de persoane si marfa, in statiile si triajele feroviare, precum si in alte zone cu un nivel criminogen ridicat pe linia infractiunilor vizate. De asemenea, sunt vizate mai multe obiective economice care gestioneaza infrastructuri critice.

Totodata, sunt efectuate verificari si la centrele de colectare materiale feroase si neferoase adiacente, pentru descurajarea valorificarii ilegale a componentelor sustrase de la infrastructura critica”, a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1