Actiune a politistilor pe raza municipiului Sighetu Marmatiei. Ce au descoperit

Joi, 5 septembrie, politistii din Sighetu Marmatiei au actionat pe raza municipiului pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, dar si pentru sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si prevenirea producerii accidentelor rutiere.

Astfel, intre orele 11.00 – 15.00, politistii au efectuat controale in societatile comerciale de pe raza municipiului, au oprit pentru verificari mai multe autoturisme si, pentru neregulile constatate, au aplicat amenzi in valoare de 11.200 de lei, anunta IPJ Maramures.

Totodata, in cadrul actiunii de ieri au fost ridicate 220 pachete cu tigari de contrabanda. Spre exemplu, a fost depistata o femeie de 57 de ani, din Oncesti, care avea asupra sa 88 pachete cu tigari de contrabanda, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienta.

Pe numele ei a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1