Actiune: Copiii daruiesc copiilor!

Reclame home 1

Institutia Prefectului-Judetul Maramures, in parteneriat cu Serviciul Public de Asistenta Sociala Baia Mare, Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga” Baia Mare si Scoala Gimnaziala ”Ion Luca Caragiale” Baia Mare, au initiat o actiune specifica sarbatorilor de iarna, aceea de a darui semenilor cadouri de suflet.

Prefectul Vasile Moldovan a spus: ”Am intitulat actiunea Copiii daruiesc copiilor! Nu e nimic mai frumos si mai special ca atunci cand un copil daruieste, cu inocenta specifica, daruri unui alt copil. Elevii din clasa a -IV-a A de la Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga” Baia Mare si cei din clasa pregatitoare, respectiv clasele I-IV de la Scoala Gimnaziala ”Ion Luca Caragiale” Baia Mare au strans cadouri pentru a le oferi ca daruri copiilor din cadrul Centrului Social Comunitar ”Romani” Baia Mare si Centrele de Reabilitare Sociala din Municipiul Baia Mare. Sunt daruri specifice sarbatorilor de iarna, perioada incarcata emotional, cand oamenii devin mai buni prin tot ceea ce fac, iar prin faptele lor dau dovada de afectiune si iubire fata de semeni.

Copiii din centrele Serviciului Public de Asistenta Sociala Baia Mare au colindat si incantat asistenta din holul Palatului Administrativ. Au fost aplaudati si rasplatiti cu generozitate de prefectul Vasile Moldovan, subprefectul Alexandru Cosma si angajati.

Au fost pregatite 60 pachete cu cadouri, pe categorii de varsta, pe care elevii din clasa a-III-a B si clasa a-IV-a B de la Scoala Gimnaziala ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare le-au oferit din partea celor doua scoli gimnaziale, copiilor din centrele baimarene.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *