Actiune de dezinsectie terestra in perioada 23 – 31 august, in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Ambient Urban anunta ca in urma actiunilor de verificare intreprinse pe raza municipiului, s-a evidentiat necesitatea demararii unei campanii de dezinsectie terestra, pentru combaterea tantarilor in cadrul Programului unitar de actiune de combatere a vectorilor prin dezinsectie si deratizare conform HCL 10/2018.

In consecinta, in perioada 23 – 31 august 2018 specialistii serviciului vor desfasura pe raza intregului oras activitatea de deratizare, in situatia in care conditiile meteo vor permite acest lucru.

„Mentionam faptul ca substanta utilizata pentru campania de dezinsectie terestra este Aqua K-othrine EW20 (combate tantarii) administrat sub forma lichida, in faza de solutie, avand ca substanta activa Deltamethrin 2%. Intreaga operatiune de administrare a solutiilor, se va face prin intermediul unor echipamente specializate de stropire, tun cu pulverizare ULV si respectiv atomizor, pentru zonele concentrate.

Produsul comercial, utilizat in campania de dezinsectie terestra, este avizat de catre Ministerul Sanatatii din Comisia Nationala pentru produse biocide, iar acest produs vine insotit de Fisa de Siguranta si Declaratia de Conformitate a firmei care comercializeaza produsul”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul municipalitatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole