Actiune de evaluare a caprelor negre din Muntii Rodnei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

capre jandarmiTimp de doua zile, respectiv in perioada 9 – 10 iunie, a avut loc actiunea comuna de evaluare a efectivelor de capre negre din masivul Muntii Rodnei.

Actiunea de estimare a efectivelor de capra neagra din fondurile cinegetice suprapuse partial peste raza Parcului National Muntii Rodnei, a fost programata de catre Comisariatul de Regim Silvic si Cinegetic Cluj Napoca, pe raza Parcului National Muntii Rodnei, la care au participat si reprezentanti ai: Administratiei Parcului National Muntii Rodnei, subofiteri jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Ordine Publica Borsa, Directiei Silvice Maramures si gestionarii fondurilor de vanatoare din zona.

“Actiunea a demarat dimineata, de la ora 06.00 si s-a desfasurat simultan pe 2 trasee stabilite, pentru a evita inscrierea dubla a unor exemplare. Pe intreaga durata a actiunii, timpul a fost favorabil observarii exemplarelor de capre negre existente in aria protejata a Parcului National Muntii Rodnei din zona de competenta.

Pe parcursul zilei de miercuri, 10 iunie, membrii Administratiei Parcului National Muntii Rodnei, sprijiniti de jandarmii montani din cadrul Postului Montan Borsa, au executat si marcarea traseelor cu ajutorul aparaturii de localizare tip GPS din dotare”, spun reprezentantii Jandarmeriei Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2