ACȚIUNE RATATĂ – Băimărenii i-au dat cu flit tânărului politician Brian Cristian

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un nou puseu de retorică al deputatului Brian Cristian surprinde pe social media, tanărul politician manifestându-și vehement frustrările acumulate în scurta-i carieră publică. Împreună cu cațiva colegi din USRPLUS, tanărul deontolog a “ieșit în stradă” la final de săptămană, hotărât să-i “gasească” pe băimărenii dispuși să discute despre transparență și performanța colegilor consilieri locali și judeteni. Doar că băimărenii doborâți de caniculă aveau alte preocupări la acea oră, iar cei cațiva pensionari aflați în parcul Mara, abordați și provocați forțat la o discuție despre nimic, i-au administrat tânărului politician o lecție civică privind respectul față de intimitatea și timpul liber al cetățeanului.

Concluziile acțiunii ratate, activitate care a durat puțin peste o jumătate de ora, s-au regăsit într-o postare în care erau identificați si vinovații pentru faptul ca “ o acțiune simplă și normală… nu e percepută drept naturală de către concetățenii noștri”!? Conform deputatului USRPLUS, “partidele istorice ”sunt vinovate ca nu au creat un precedent in vânarea cetățenilor prin parcuri, fapt care i-a determinat pe băimăreni să fie reticenți la deschiderea și implicarea userista, cetatenii fiind descurajati de membrii “vechilor partide” in a se implica in viata publica. Așa se intamplă când sari etapele firești ale unei cariere politice și ești propulsat, în lipsa de alte alternative, direct în stratosfera vietii publice, loc unde retorica teribilistă nu tine loc de competenta si experienta politica.

FOTO Brian Cristian/facebook

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Ziar MM

  Nu sunt apolitic, dar nici nu ma omor după politica, dar faptul ca MASS media se scaldă in rahat si apoi se scutura pe cetateni, aia ma deranjează…
  Pai de unde sti tu mai r… care ai scris articolul de r… ca si tine, ce au răspuns cetățenii? Ai fost acolo si ai ținut lumânarea la conversații?
  Ai pus tu cronometrul si ai văzut ca nu a durat nici o juma de ora?
  Eu Ziariști ca tine i-as expulza din tara, pentru ca voi ați adus țara asta unde e, servind politic mariile partide după anii ‘90.
  Eu sunt trecut de 50 de ani, dar ma bucur când văd tineri ca se implica, ei sunt viitorul…si trebuie sa credem in tineri, in speranța ca vom avea un viitor mai bun.
  Si din ce știu eu, legea spune ca trebuie sa te semnezi la finalul unui articol, nu sa pui numele ziarului…

  Reply
 2. Ramona

  Un …, denigrare gratuita, mocirla politica a vechii clase politice in care incercati sa atrageti pe toata lumea…

  Nu cred cae vreun sfant Brian dar la cat de disperati sunteti fata de un tanar de 30 de ani sunt convinsa ca va macina greu invidia.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2