Actiunea de donare de sange continua la Spitalul Judetean Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Personalul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare continua actiunea de donare de sange. Inceputa in urma cu aproximativ zece zile, pentru a celebra Ziua Asistentilor Medicali, angajatii Spitalului Judetean din Baia Mare au ales sa doneze sange pentru viata.

Deoarece nu toti cei inscrisi pe lista de donatori au reusit sa doneze la recoltarea anterioara, in cursul zilei de luni, 21 mai 2018, reprezentantii Centrului de Transfuzie Sanguina au revenit la Spitalul Judetean pentru a oferi tuturor doritorilor posibilitatea de a dona sange, element vital care salveaza vieti.

”Donarea de sange este un act voluntar, anonim si neremunerat. Donatorul este orice cetatean roman cu domiciliul in Romania sau orice cetatean al Uniunii Europene care are resedinta in Romania, in deplina stare de sanatate fizica si mentala, care accepta regulile prelevarii de sange total si componente sanguine de origine umana”, se arata in Ghidul donatorului de sange.

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta arata ca puterea exemplului este extrem de importanta, fapt pentru care indeamna cetatenii sa se indrepte cu incredere spre Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare, reamintindu-le faptul ca, gestul lor poate duce la salvarea unor vieti nevinovate.

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *