septembrie 26, 2021

Actiuni ale politistilor pentru prevenirea implicarii conducatorilor de ambulante in accidente rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada urmatoare, politistii din cadrul Serviciului Rutier Maramures vor desfasura actiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere in care sunt implicati conducatorii de ambulante, a cresterii gradului de siguranta a pacientilor si a personalului serviciilor de ambulanta in trafic.

“In trafic au fost intalnite atat situatii in care ceilalti conducatori de autovehicule ignora semnalele acustice si luminoase ale autospecialelor cat si situatii in care unii angajati ai acestor servicii nu respecta regulile de circulatie aplicabile pe tronsonul de drum pe care se deplaseaza, desi nu sunt solicitati sa intervina in regim de urgenta.

Prin actiunile care se vor desfasura politistii urmaresc mentinerea trendului descendent al accidentelor rutiere in care sunt implicate autospecialele care se deplaseaza la urgente, facilitarea deplasarii in regim de urgenta a ambulantelor si constientizarea participantilor la trafic cu privire la necesitatea respectarii semnalelor acustice si optice ale autospecialelor”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Totodata, politistii vor verifica starea tehnica a autovehiculelor, documentele conducatorilor auto si consumul de alcool.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2