Actiuni de suflet: Jandarmeria Maramures si Ansamblul National Transilvania sprijina persoanele cu dizabilitati

PNL

In luna aprilie, jandarmii marcheaza “Ziua Jandarmeriei Romane”. Cu aceasta ocazie, in cadrul manifestarilor dedicate zilei lor, acestia demareaza doua activitati initiate pentru cazuri sociale deosebite, respectiv un spectacol si un meci caritabil.

Astfel spus, “Arta pentru mobilitate; Jandarmii si artistii sustin mobilitatea persoanelor cu dizabilitati” este denumirea spectacolului caritabil sustinut de Ansamblul National Transilvania. Actiunea este gazduita de Teatrul Municipal Baia Mare si are loc in data de 23 martie, incepand cu ora 16.00. Publicul prezent va fi incantat de numerosi artisi, precum Ioana Pricop, Petrica Muresan, Florin Gherman si multi altii. Biletul de intrare este 20 lei, iar banii stransi vor reveni unor cazuri sociale.

Mai mult de atat, doritorii se pot alatura in data de 28 martie, la actiunea “Jandarmii alaturi de Emanuel”. Aflat la editia a – III – a, meciul de fotbal caritabil se desfasoara in incinta Salii Polivalente “Lascar Pana” din Baia Mare, incepand cu ora 15.00.

In urma donatilor se urmareste achizionarea unui elevator pentru persoane in fotoliu rulant si obtinerea costurilor pentru operatia lui Emanuel. In varsta de 14 ani, Emanuel din Baia Mare are nevoie de o operatie plastica pentru alinierea mandibulei si refacerea pavilionului la urechea stanga.

La ambele evenimente, vor fi amplasate cutii de strangere de fonduri, dar si o expozitie cu vanzare, unde participantii vor putea achizitiona diverse obiecte. Pentru cei care nu pot lua parte la aceste actiuni, se va deschide in curand un cont bancar, unde doritorii au posibilitatea sa doneze bani in sprijinul acestor cauze.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2