Actiuni pentru siguranta circulatiei la Seini si Sarasau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 24 noiembrie, politistii Sectia 6 Politie Rurala Sarasau si cei de la Politia orasului Seini au fost prezenti pe drumurile publice din raza de competenta pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

In cadrul actiunilor derulate, politistii au oprit pentru control 82 de autovehicule si au legitimat 91 de persoane, in 33 de cazuri fiind constatate diverse abateri de la normele rutiere. Pentru sanctionarea acestora politistii au plicat amenzi in valoare totala de aproape 8.000 de lei.

La Sarasau principalele nereguli constatate au fost neutilizarea centurii de siguranta de catre sase conducatori auto. Intr-un caz politistii au fost nevoiti sa dispuna si masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, unui conducator auto care a incalcat regulile privind depasirea. De asemenea, trei pietoni au fost sanctionati pentru traversare neregulamentara, potrivit IPJ.

La Seini politistii au retinut doua permise de conducere, unul pentru conducere sub influenta alcoolului si unul pentru neacordare de prioritate pietonilor si au ridicat un set de placute de numere de inmatriculare intrucat Inspectia Tehnica Periodica era expirata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2