Acțiuni punctuale ale polițiștilor pe raza întregului județ. Peste 350 de autovehicule au fost oprite

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Poliţiştii maramureşeni au acţionat joi pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ, atât pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare cât şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere şi identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, echipajele de poliţie au fost prezente pe raza oraşelor Tăuţii Măgherăuş, Cavnic, Dragomireşti, Săliştea de Sus, Seini, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare, Ulmeni, dar şi pe raza de competenţă a Secţiilor de Poliţie Rurală Groşi şi Suciu de Sus.

Peste 350 de autovehicule au fost oprite, iar şoferii au fost verificaţi. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost reţinute, pentru viteză, trei permise de conducere şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare, informează IPJ Maramureș.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistate patru persoane care transportau, cu două căruţe, material lemnos pe raza localităţii Finteuşu Mic. Lemnul a fost ridicat în vederea confiscării iar persoanele au fost identificate şi sancţionate contravenţional la Legea 171/2020 privind stabilirea şi ancţionarea contravenţiilor silvice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *