Actiuni rutiere: 20 de permise de conducere retinute pentru depasirea limitelor de viteza si amenzi in valoare de peste 50.000 de lei

Reclame home 1
Reclame home 1

In week-endul care a trecut, politistii rutieri maramureseni au fost la datorie si au efectuat mai multe actiuni, avand ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere pe drumurile publice de pe raza judetului.

Intrucat viteza excesiva constituie in continuare una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave de circulatie, politistii au actionat cu aparatura radar din dotare precum si cu cinemometrul TruCAM, potrivit IPJ Maramures.

In cele doua zile de actiune politistii au verificat peste 150 de autovehicule aflate in trafic iar pentru neregulile constatate, politistii rutieri au aplicat 96 de sanctiuni contraventionale. Majoritatea conducatorilor auto au fost sanctionati pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Valoarea tuturor sanctiunilor aplicate in cele doua zile actiune este de 52.550 de lei.

De asemenea, au fost retinute 20 de permise de conducere pentru depasirea limitelor legale de viteza si a fost retras un certificat de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2