Actiunile de ecologizare in zona Barajului Firiza continua si in acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ecologizare cristian niculescu tagarlas (93)O noua actiune de ecologizare a Barajului Firiza este programata pentru sambata, 19 martie, cand inreaga planeta celebreaza Ora Pamantului. Initiatorul actiunii, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, ii asteapta pe toti baimarenii sa participe la curatarea gunoaielor adunate pe malurile Lacului Firiza, principala sursa de apa a baimarenilor.

“Intreaga planeta celebreaza in aceasta sambata Ora Pamantului. In aceeasi zi va chem din nou, incepand cu ora 10.00 sa continuam curatenia din zona barajului Firiza. Locul de intalnire este la troita. Sper sa ne revedem in numar cat mai mare si cu aceeasi energie ca si pana acum, pentru a termina impreuna acest proiect minunat, pe care tot impreuna l-am si inceput”, transmite avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, pe pagina sa de socializare.

In luna martie au avut loc mai multe actiuni de ecologizare in Zona Barajului Firiza initiate de presedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, care s-au concretizat prin strangerea a sute de saci cu gunoaie din doar cateva zone de camping.

Vezi si Ziua Garzii Nationale de Mediu: Cristian Niculescu participa la ecologizarea Barajului Firiza (VIDEO&FOTO)

Impreuna, gasim solutii bune pentru Baia Mare. Actiunile de ecologizare continua si in weekend la baraj Firiza

Tinerii au fost primii care s-au alaturat actiunii de ecologizare organizata de Cristian Niculescu Tagarlas la baraj

Baimarenii, chemati sa participe la actiunea de ecologizare a barajului Firiza, demarata de Martisor (VIDEO)

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene tagarlas, deja esti penibil, pai tot barajul firiza?. parca vad ca peste o saptamina organizeaza si kake o curatienie tot acolo.:))). oare chiar nu sint si alte locuri in baia mare care ar trebui curatite putin?.

  Reply
  1. Attila

   Pun pariu ca in sectiile de votare din firiza kk va avea peste 60%. Acolo e fieful lui kk, unde s-a inaugurat camin cultural si unde s-a votat cea mai celebra HCL, nu vii opozitia lui kk tu sa aduni gunoaie, ca jignesti fanii. E ca si cum soacra vine neanuntata la nora acasa, face curatenie si asteapta apoi ca nora sa o voteze soacra anului. Atata lipsa de strategie politica are campania asta pnl incat e enervanta chiar si pentru cei ce aveau o urma de admiratie pentru avocat. Dar nu poti fi atat de penibil. Deci, ramane cum am stabilit, pnl ia locul 3 la primarie. Si face toate eforturile pentru asta.

   Reply
  2. dilau

   mai attila, nu-mi aduc aminte sa fi stabilit nimic. eu am zic locul 2 pentru pnl si inca mai sper la berea aia, asta in cazul in care iti trece prin cap sa nu o dai.:))))) e adevarat ca liberalii fac greseli enorme inca inainte sa inceapa campania electorala dar nici ciuma rosie baimareana nu se lasa mai prejos.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2