Actiunile Twitter au urcat cu 22% dupa anuntarea primului profit trimestrial

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Actiunile Twitter au urcat, joi, cu 22%, dupa ce reteaua de socializare a raportat primul sau profit trimestrial si venituri peste asteptari, pe fondul majorarii vanzarilor in afara SUA, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

In ultimele 12 luni, titlurile Twitter au urcat cu 47% la Bursa de la New York.

Veniturile au urcat cu 2% in ultimul trimestru, la 731,6 milioane de dolari, prima crestere din trimestrul patru din 2016, depasind estimarile analistilor, de 686,1 milioane de dolari.

In SUA, veniturile au scazut cu 8%, in timp ce veniturile din Japonia au crescut cu 34%, la 106 milioane de dolari.

Majorarea veniturilor din publicitate a ajutat compania sa-si sporeasca veniturile, a anuntat, joi, Twitter.

In trimestrul patru din 2017, numarul de utilizatori lunari activi a urcat cu 4%, la 330 de milioane, analistii previzionand 332,5 milioane. In SUA, unde Twitter realizeaza majoritatea veniturilor, numarul de utilizatori lunari activi a scazut la 68 de milioane, de la 69 de milioane in trimestrul trei din 2017.

Profitul net al Twitter a urcat la 91,1 milioane de dolari, sau 0,12 dolari per titlu, fata de pierderi de 167,1 milioane de dolari, sau 0,23 dolari per titlu, in urma cu un an.

De asemenea, profitul ajustat s-a situat la 0,19 dolari per actiune, depasind estimarile analistilor, de 0,14 dolari per actiune.

Compania se asteapta ”sa fie profitabila in 2018, pe baza principiilor contabile general acceptate (GAAP)”.

Pana acum, Twitter a avut dificultati in a converti popularitatea sa in randul celebritatilor si al persoanelor publice precum presedintele SUA, Donald Trump, pentru a atrage utilizatori si advertiseri de la rivali, precum Facebook si Snapchat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *