Activitatea de la Romplumb ar putea fi reluata saptamana viitoare – Intre timp, angajatii se pregatesc de un nou protest

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Telenovela Romplumb continua. Desi au primit asigurari din partea autoritatilor ca activitatea va fi reluata cat de curand, lucrurile au stagnat, iar angajatii societatii au protestat din nou in fara Prefecturii Maramures, fiind la un pas sa-l ia la bataie pe viceprimarul Baii Mari, Ludescher Istvan.

Directorul societatii, Vasile Uta, spune ca dupa sedinta de saptamana viitoare de la Agentia pentru Protectia Mediului Maramures, ar putea fi reluata si activitatea.

„Va fi marti o sedinta la APM Maramures, cu privire la analizarea documentatiei depuse de Romplumb pentru continuarea probelor tehnologice la instalatie, iar promisiunile sunt ca, dupa aceasta sedinta, se va anula decizia de suspendare, cu posibilitatea reluarii activitatii si continuarii probelor tehnologice”, a afirmat, pentru ZiarMM.ro, Vasile Uta.

Cu privire la protestul angajatilor, directorul Uta a spus ca „ei protesteaza in asa fel incat sa aiba o garantie, fie prin continuarea activitatii, fie protectia sociala”.

Se pare ca protestele vor continua si in cursul acestei zile.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2