septembrie 19, 2021

Activitatea senatorului Ciprian Rogojan. Vezi ce a facut in Parlament (II)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

senator ciprian rogojanContinuam sa prezentam in acest articol activitatea senatorului Ciprian Rogojan in cei aproape patru ani de mandat.

Propuneri legislative

Propunere legislativa privind Adoptia in Romania.

Noile modificari vin in ajutorului celor care vor sa infieze un copil. Nu vor mai astepta un an pentru gasirea rudelor pana la gradul IV ale micutului, ci doar sase luni. Daca parintii biologici ai copilului abandonat nu se prezinta la doua termene de judecata pentru a-si da acordul pentru adoptie, minorul va putea fi infiat. Orfanul va ramane cu statutul de copil adoptabil pana la 14 ani, cand isi va putea decide singur soarta.

Propuneri legislative pentru completarea Legii educatiei nationale. Prima propunere este ca Legea Educatiei Nationale sa prevada programe, optionale si cu plata, in scoli si gradinite, pentru vacanta de vara, in scopul supravegherii si instruirii copiilor ai caror parinti doresc aceasta, pentru ca muncesc si nu au o solutie alternativa de supraveghere a lor in timpul vacantei.

O alta propunere prevede includerea materiei „Notiuni de prim ajutor” ca disciplina obligatorie de studiu in toate nivelurile sistemului national de educatie

Declaratii politice

 1. „Alegeri locale 2016”
 2. „Muzica trebuie situata la loc de cinste in viata omului”

Intrebari

 • Pregatirea continua a asistentelor medicale
 • Copiii supusi abuzurilor

Interpelari

 • Problema site-urilor cu continut defaimator si a comentarilor anonime
 • Sistemul de Management Integrat al Deseurilor in JudetulMaramures
 • “Taxe in sectorul produselor culturale!”

ZiarMM

Vezi si Activitatea senatorului Ciprian Rogojan. Vezi ce a facut in Parlament

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. George

  Nu adaug nimic la comentariul anterior. Foarte putin se regaseste Maramuresul in preocuparile lui Cipprian Rogojan.

  Reply
 2. Florin

  A dormit ca toti ceilalti chiulangi din parlament. Ar trebui sa fie si ei platiti dupa productie ! Sa vedem atuni ce salarii ar avea !

  Reply
 3. dilau

  prietene ex tobosar, cind ai facut interpelarea aia cu – site defaimator si comentatori anonimi – sigur n-ai dat ca exemplu ziarmm si pe mine?. acum vreo 4 ani ai fi platit anonimi ca sa te injure – adica sa fi bagat in seama – iar acum ai pretentia ca lumea sa-ti arate cnp-ul inainte sa-ti spuna …raportat la virstra si vechimea politica pe care o ai. de cind esti mare senator – adica fix pix – mare ai pretentii desi n-ai deschidere. auzi , o statuie nu vrei sa-ti ridicam in baia mare?…

  Reply
 4. justitiar

  A folosit prerogativele de artist in politica ! Politica pentru artisti nu este cea mai buna profesie! In muzică talentul aduna echipa, in politica o imprastie.. Echipa sudata de arta nu se desface usor pe cand echipa ad hoc din politic este efemera!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2